Bygga butik Stockholm

Anlita oss för att bygga din butik

Vi är specialiserade på att hjälpa till med nybyggnation, renovering och inredning för restaurang, butik och kontor i Stockholm. Vårt team av bland annat projektörer, inredare, designers, snickare, rörmokare, målare och elektriker finns med dig från start till mål för att se till att resultatet motsvarar dina förväntningar..

Om du har hittat den perfekta lokalen för din butik i Stockholm, är vi redo att hjälpa dig skapa en inbjudande, stilren och funktionell lösning. Vi tar hand om ritningar, bygghandlingar, inredning och själva byggprocessen. Inprove erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov. Välkommen till oss!

 

Bygga butik Stockholm köpcentrum

Ta del av våra tidigare projekt

Innan du fattar beslut om att samarbeta med oss kan du ta del av våra tidigare arbeten. Klicka på länken nedan för att se bilder från äldre projekt!

Bygga butik Stockholm - från start till mål

Vi erbjuder helhetslösningar där vi stöttar dig genom hela processen. Vårt kompetenta team av projektörer, inredare och designers arbetar för att skapa 3D-modeller, ritningar och skisser som vi presenterar för dig. Vi hjälper dig även med bygghandlingar.

I vårt team har vi även skickliga hantverkare som täcker alla behov. Målare, snickare, rörmokare och elektriker med lång erfarenhet av att samarbeta som kan erbjuda effektivt arbete för att snabbt få igång din verksamhet. Vi arbetar alltid nära dig som beställare och ser till att dina unika drömmar blir verklighet.

Hur ser lokalen ut och vad är möjligt att göra?

Det finns alltid vissa saker att ta hänsyn till i samband med att man ska bygga en butik i Stockholm. Ytan är givetvis en faktor som spelar roll, men det är långt ifrån avgörande. Vår erfarenhet säger att man kan komma väldigt långt med kreativitet och med att tänka utanför boxen. 

Även i mindre lokaler kan man skapa en känsla av rymd. Vi kan dessutom alltid platsbygga olika möbler och skapa unika detaljer som leder till en tilltalande helhet. Det kan handla om smide, om glaspartier eller om exempelvis textilier. Vårt mål är att erbjuda dig en lösning som gör att just din butik optimeras och att den blir både funktionell och tilltalande för kunderna. 

Goda referenser och nöjda kunder

Vi har lång erfarenhet av att bygga butiker i Stockholm och kan verifiera våra ord genom goda referenser. Vi har genomfört massor av projekt och hjälpt kunder inom en rad olika branscher. 

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med några av våra referenser. Du kan givetvis också se på de olika referensbilder vi har i vår portfolio – om inte annat så för ren inspiration. 

Bygga butik Stockholm - en balans mellan funktion och design

Det svåra med att bygga en butik i Stockholm är att man alltid måste hitta en balans mellan funktion, design och estetik. Å ena sidan så ska dina kunder trivas och vilja återkomma – men å andra sidan så är det också en arbetsplats för dig och dina anställda. Saker som rätt belysning, rätt ljudisolering och rätt ventilation är viktiga och kan aldrig åsidosättas.

Vi är experter på att hitta balansen mellan det som är tilltalande för ögat och för det som är absolut nödvändigt för en bra arbetsmiljö. Det ena behöver aldrig utesluta det andra. Vi hittar balansen och den röda tråden. Välkommen till Inprove!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.