Är du intresserad av att renovera eller bygga restaurang i Stockholm?

Bygga nytt eller renovera restaurang

Vi kan hjälpa dig att bygga en restaurang i Stockholm som är optimerad för dina behov, som är optimerad för lokalens storlek – och som når alla de krav som finns gällande säkerhet, tillgänglighet och hygien. Utöver detta kan vi leverera utrustning och maskiner – och även hjälpa till med finansieringen av projektet. 

Vi har lång vana av att bygga restaurangkök i Stockholm och av att renovera lokaler för att skapa inbjudande miljöer som leder till återkommande kunder. Vill du bygga ny eller renovera en gammal restaurang i Stockholm? Ta hjälp av oss!

 

Inprove bygga restaurang Stockholm

Ta del av våra tidigare projekt

Vi har gjort många lyckade restaurangrenoveringar i Stockholm och visar gärna upp tidigare arbeten. Klicka på länken för att se bilder från tidigare projekt!

 

Renovera restaurang i Stockholm - från start till mål

Att renovera en restaurang är en komplex uppgift. Det innefattar att uppfylla krav, föreskrifter, lagar och regler när det gäller brandskydd, säkerhet, ventilation och tillgänglighet. Dessutom handlar det om att skapa en inbjudande miljö, anpassad för den målgrupp man vill nå med sin meny.

Vi arbetar nära dig som kund, lyssnar på dina visioner och tar fram ritningar, skisser och 3D-modeller för att du ska kunna välja det som passar bäst. Vi hjälper dig även med alla bygghandlingar innan det riktiga arbetet med att bygga/renovera påbörjas. Från början till slut – det är vad du får om du väljer oss för att bygga restaurang i Stockholm.

Bygga restaurang i Stockholm - viktigt att tänka på

Utseende, inredning och design är av avgörande betydelse. Det är viktigt att hitta en stil som attraherar kunderna, återspeglar den egna atmosfären, och känns inbjudande och välkomnande. Vi kan hjälpa dig med allt från färgsättning till att välja rätt möbler. Vi har även eget snickeri där vi tillverkar specialdesignad inredning för just din lokal och era behov.

Att bygga restaurangkök i Stockholm förutsätter god kunskap. Köket är själva hjärtat i restaurangen och kräver extra omsorg och eftertanke.

Hur kan vi skapa en trygg och säker arbetsmiljö där allt har sin plats och där alla regler och föreskrifter följs? Vilken utrustning och vilka maskiner behövs, och vilket material ska väljas? Vi har omfattande erfarenhet av att bygga eleganta och funktionella kök där det blir enkelt att arbeta.

Vi hittar balansen mellan funktion och design

Att hitta den perfekta restaurangen handlar för oss om att maximera utnyttjandet av ytan och skapa en rymlig, inbjudande och mysig atmosfär, oavsett storlek. Det är en konst att uppnå denna balans mellan funktion och design, men vi har lång erfarenhet av att skapa miljöer där detta möts.

Vi är experter på att välja rätt design och layout, skapa en smidig interaktion mellan gäster och personal, samt hjälpa dig att bygga upp en miljö där ljud, belysning och ventilation samspelar på bästa sätt.

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar alltid nära våra kunder och förstår att dina behov är unika. Även om vi kan visa upp imponerande referenser och bilder från tidigare projekt, så handlar det ändå om dig, dina behov, din budget och dina drömmar.

Vårt mål är att förverkliga just dina drömmar. Vårt team av bland annat projektörer, designers, hantverkare – snickare, VVS-montörer, målare, elektriker och inredningsarkitekter arbetar alltid för att hjälpa våra kunder och är redo att skapa skräddarsydda och unika lösningar som passar just dig och din verksamhet. 

Hur ser din drömrestaurang ut? Kontakta Inprove redan idag!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.