Dina experter på restauranginredning i Stockholm

Vi inreder din restaurang

Är det dags att förverkliga din dröm om en restaurang? Nöj dig inte med näst bästa! På Inprove har vi lång erfarenhet av att skapa inbjudande och trivsamma miljöer för restauranger. 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och har även ett stort urval av möbler och inredning tillgängligt.

Vårt team av inredningsarkitekter, målare, snickare och projektörer kommer att hjälpa dig att skapa en restaurang som lockar tillbaka kunderna gång på gång. Vilken stil och atmosfär vill du ha i din restaurang? 

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med restauranginredning i Stockholm!

 

Inprove - Restauranginredning i Stockholm

Se tidigare inredningar

Vi har lång erfarenhet av restauranginredning och delar gärna med oss av bilder från tidigare projekt. Klicka på länken nedanför för att se tidigare arbeten.

 

Restauranginredning Stockholm - vi arbetar nära kunden

Att inreda en restaurang handlar om så mycket mer än att bara placera ut bord och stolar och hoppas att det rymmer så många som möjligt. Det handlar om att skapa en miljö där gästerna vill återkomma, där allt från färgsättning, möbler, inredningsdetaljer och belysning smälter samman.

Det är också viktigt att ha en restauranginredning som matchar menyn och den kulinariska inriktningen. Vi arbetar alltid nära våra kunder och är med från början till slut. Vilken målgrupp vill du nå? Hur vill du att restaurangen ska upplevas? Vilken känsla vill du förmedla? Vi hjälper till att förverkliga dina drömmar – tillsammans med dig!

Inredning för gästen och personalen

En viktig aspekt av restauranginredning och valet av detsamma handlar om att uppnå en balans. Din restaurang bör vara en inbjudande plats för dina betalande gäster, men den kommer också att fungera som en arbetsplats för din personal.

Hur kan man effektivisera och skapa smidiga arbetsflöden för personalen utan att det går ut över trivseln och atmosfären i lokalen? Vi erbjuder skisser, 3D-modeller, moodboards och ritningar som ger dig olika alternativ att välja mellan.

Det går att hitta en balans mellan en effektiv arbetsmiljö och en trivsam, inbjudande restaurang för dina kunder.

Skräddarsydd restauranginredning i Stockholm

Har du för lite utrymme för de möbler du älskar? Oroa dig inte! Vårt team har lång erfarenhet av att skapa specialdesignade möbler och kreativa lösningar för alla typer av platser. En liten yta är inget annat än en spännande utmaning – och vi älskar sådana! 

Genom specialsnickeri, unika smidesdetaljer, innovativ belysning, textilier och glasdetaljer kan vi hjälpa dig att maximera ditt tillgängliga utrymme och skapa ett helt unikt koncept som passar just dig, dina behov och din restaurang. Ingenting är omöjligt.

Vilken målgrupp vill du nå?

Vid valet av design och restauranginredning i Stockholm är det viktigt att först och främst fokusera på målgruppen man vill nå och det koncept som restaurangen ska ha. Inprove är experter på att skapa lösningar som tilltalar den specifika målgruppen. 

Oavsett om det är familjer, ungdomar, par eller personer med en generös budget du vill nå, arbetar vi nära tillsammans med dig för att utveckla ett koncept och en helhetsupplevelse som lockar din målgrupp. Den valda restauranginredningen i Stockholm kommer att genomgående återspegla din vision, från entrén ända in i köket.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.