Kontorsanpassning Stockholm – design och funktion

Välkommen till Inprove

Vi är ett företag som erbjuder kompletta och heltäckande renoveringslösningar för kontor, restauranger och butiker. Har ni bytt kontor och vill optimera detta för era behov? Vi är redo att hjälpa er att hitta rätt lösning både när det gäller design och funktionalitet. Dessutom är vi med er genom hela processen, inklusive ombyggnationen av ert kontor. Inprove finns vid er sida från början till slut och förvandlar era idéer till verklighet.

Vårt team av bland annat projektörer, designers, inredningsarkitekter, snickare och elektriker har lång vana och erfarenhet av kontorsanpassning i Stockholm och vi kan visa upp en mängd referenser från tidigare projekt. 

Drömmer ni om det ultimata kontoret? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen! 

 

Inprove Kontorsanpassning

Kontorsanpassning Stockholm - skapa en ultimat miljö

Att byta kontor i Stockholm är något som företag får vara inställda på. Ibland sker ett byte som en följd av att det går bra. Man anställer ny personal och med detta krävs större yta. I andra fall sker det motsatta: man måste se sig om efter lite mindre lokaler. Att byta kontor för att få en mer attraktiv adress är inte heller ovanligt. 

Oavsett anledning handlar ett byte av kontor om att skapa en miljö som passar de egna behoven och om att hitta rätt väg i form av en balans mellan design, estetik och funktion. Vårt företag är experter på just detta. Vilka behov har ni? 

Design Kontor Stockholm - vi hjälper er

En väl utförd kontorsanpassning i Stockholm blir en absolut nödvändighet och vi är ett företag som specialiserat oss på just detta. Vi tar fram ritningar, skapar moodboards och arbetar fram olika 3D-modeller som du kan välja mellan. 

Utöver detta hjälper vi till med eventuella bygghandlingar och vi tar sedan hand om allt som har med byggandet att göra. Vi är med våra kunder hela vägen från start till mål. 

Kontorsanpassning Stockholm - vi arbetar nära kunden

Det absolut viktigaste i samband med att vi anlitas för en kontorsanpassning i Stockholm är att kommunikationen mellan oss och dig som beställare är rak, ärlig och öppen. 

Vi arbetar alltid nära kunden och detta gäller i synnerhet i uppstarten av projektet. Vi identifierar era behov, vi tittar närmare på era krav vad gäller exempelvis design och estetik och vi tar sedan fram olika skisser för er att välja mellan. 

Då valet väl är gjort återstår själva byggandet. Vi har skickliga hantverkare i vårt team och kan ta oss an allt från snickerier, VVS och arbeten med el och installationer. Givetvis är du med även på den delen av resan. En kontaktperson utses som hela tiden håller dig uppdaterad med hur projektet fortlöper. Självklart ingår leverans av möbler och inredning från externa leverantörer.

Viktigt att tänka på när du ska designa ett kontor i Stockholm

Det finns några detaljer som är viktiga att tänka på i samband med en kontorsanpassning i Stockholm. Här nedan följer några exempel: 

  • Funktion. Många fokuserar för mycket på design och estetisk utformning av lokalerna och glömmer det rent funktionella. Vi hittar balansen mellan design och funktion och samarbetar med olika tillverkare av möbler som alltid kan hjälpa oss att hitta rätt lösningar. Vi kan även platsbygga möbler och därmed också skräddarsy rätt lösning för kundens behov. 
  • Arbetsmiljö. Vi ser till att skapa ett kontor som bidrar till en bra arbetsmiljö. Med rätt ventilation, med rätt belysning och med smarta val gällande exempelvis ljudisolering så får ni en optimal arbetsplats. 
  • Möbler och design. Målet är att ert nya kontor ska vara inbjudande och samtidigt också en plats för det kreativa. Viktigt är även att inse att kontoret är ansiktet utåt för ert företag. Vi skapar en miljö som ger kunder, leverantörer och potentiella investerare den där wow-känslan när de kommer in genom dörren. 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.